Newbornshoot Zutphen

Newbornshoot Doetinchem

Wat is het toch genieten om zo’n pril nieuw mensje te mogen fotograferen! Vorige week mocht ik C. en zijn mooie mama op de foto zetten. Newbornshoots doe ik altijd bij jullie thuis, in jullie vertrouwde omgeving. In huis ging ik opzoek naar mooi licht, want laten we eerlijk zijn: light is the key! En dat vond ik al snel in de slaapkamer.

Eerst maar even de kleine man omkleden, want er waren leuke kleertjes klaargelegd voor de shoot. Voor de shoot geef ik altijd tips wat mooi werkt op een foto. Het groene pakje past helemaal bij de sfeer die ik wil neerzetten. Halverwege de shoot kwam de hond ook even kijken, mooi om te zien hoe enthousiast de hond werd van C. Nu al een maatje voor hem.

Ook heb ik natuurlijk foto’s gemaakt samen met mama, die het een beetje spannend vond. Zo leuk om na de tijd geweldige woorden te ontvangen als: “Ik heb gelachen en het voelde niet gedwongen om met mijn zoon voor de camera te staan. … De shoot ging natuurlijk en dat vond ik fijn!”

Newbornshoot

July 22, 2021

Delen