Loveshoot Voorst

Loveshoot Posbank

“De laatste keer dat wij met zijn tweeën professioneel foto’s hebben laten maken, was toen we gingen trouwen”. Waarschijnlijk zullen veel mensen zich hierin herkennen. Erna en Benno besloten nu weer eens samen op de foto te gaan, hoe tof is dat! We gingen samen de Posbank op voor de fotoshoot. 

Je bent nooit te oud voor een loveshoot. Het vieren van de liefde door de liefde te laten vastleggen. Het is zo leuk om mooie professionele foto’s van jullie samen te hebben. Deze foto’s zijn zo waardevol. Als je er over een paar jaar naar terugkijkt, word je er ongetwijfeld weer super blij van. Erna en Benno en waren in ieder geval heel blij met het resultaat: “Oh wat een leuke foto’s! Dank je wel. Er zitten echt héle leuke bij. Super! 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻.” En dat is precies waar ik het voor doe!

Loveshoot

August 1, 2022

Delen