Zwangerschapsshoot Voorst

Zwangerschapsshoot op de Veluwe

Zwanger zijn, het is zo’n bijzondere tijd. Daarom is het heel waardevol om er foto’s van te laten maken. Op een mooie zomerse avond maakte ik foto’s van dit mooie stel. Op een prachtige locatie op de Veluwe. De heide begint dan altijd langzaam in bloei te komen. Zo mooi!

Deze dag was een beetje wisselvallig. Als fotograaf ben je soms ook weervrouw/weerman. Want het weer in de gaten houden hoort ook bij ons werk. We gokten op een mooie zonsondergang, en dat leverde geweldig resultaat op!

Na de shoot, toen ik de eerste selectie met foto’s doorstuurde, kreeg ik een enorm lief berichtje. Er stond in dat ze echt niet konden kiezen tussen alle foto’s en ze nu al enorm blij waren met het resultaat. Na het afleveren van de foto’s kreeg ik een geweldige review binnen: “Ilvie heeft onze zwangerschapsfoto’s gemaakt. Midden op de Posbank tijdens de zonsondergang! Super gave foto’s zijn het geworden. Ilvie is een geweldig mooi mens! Wat hebben wij gelachen. Goed in de omgang en denkt goed mee! We zijn super tevreden! Bedankt Ilvie!!” Overspoeld met lieve woorden, wil ik jullie ook enorm bedanken S&W!

Wil jij ook graag foto’s laten maken van de zwangerschap? Of wil je het cadeau geven (misschien wel in combinatie met een newbornshoot?) Stuur mij dan gerust een bericht of bekijk de prijzen.

Zwangerschapsshoot

August 10, 2022

Delen