Zwangerschapsshoot Voorst

Zwangerschapsshoot Voorst

Wat een fijne en gezellige zwangerschapsshoot was dit! Lekker kletsen, wandelen, en een hoop gezelligheid. Dat is precies wat er nodig is om samen mooie foto’s te maken. Het was even spannend of de shoot wel door kon gaan… Want de kans op regen was best groot. Op de dag zelf hielt ik buienradar goed in de gaten, en die gaf aan dat het droog zou blijven.

Ik vind golden hour een fantastisch mooi moment om foto’s te maken, zeker als er wat gebeurt in de lucht. Dol ben ik op wolkenluchten! Tijdens deze shoot hadden we een beetje van beide. Hoe gaaf. Aan het eind van de shoot begon het een beetje te spetteren, super veel geluk dus. Hoewel shooten in de regen ook nog op mijn lijstje staat.

Trouwens… Leuk weetje. We zagen een ooievaar overvliegen tijdens het fotograferen, hoe bijzonder en symbolisch is dat!

Zwangerschapsshoot

May 11, 2023

Delen