Newborn

Zwangerschap

Trouwlocatie: de Bronckhorsthoeve, second shooter: Ellen Frederique

WAT EEN FIJNE ONTSPANNEN DAG WAS DIT. HET WISSELENDE WEER ZORGDE VOOR GEWELDIGE FOTO'S. ZO ZIE JE MAAR DAT HET NIET ALTIJD STRALEND BLAUW HOEFT TE ZIJN... NADAT WE trouwFOTO'S gemaakt HADDEN IN ZUTPHEN LANGS DE IJSSEL, GINGEN WE DOOR NAAR DE BRONCKHORSTHOEVE, EEN PRACHTIGE TROUWLOCATIE in Brummen WAAR JE HEEL IDYLLISCH KAN TROUWEN IN DE BOOMGAARD. Het was echt een heerlijke dag

Robin & Tamara

Trouwlocatie: Thomaskerkje, SECOND SHOOTER: ELLEN FREDERIQUE

Een mooie bruiloft in Friesland. We begonnen de dag in Sneek, waar het bruidspaar zich ging aankleden. Daarna volgde een enorm mooie, liefdevolle eerste ontmoeting. Na de lunch hadden we ruim de tijd voor de fotoshoot in het mooie plaatsje Sneek (bij de waterpoort) en omstreken. Vanwege de regen, veelal onder een paraplu, wat levert dat ook gave beelden op! Er werd getrouwd in het Thomaskerkje in Katlijk. Wat een waanzinnig mooie kerk is dit. Daarna werd er gedineerd en gefeest in Sneek, bij familie thuis. Een dag om nooit te vergeten!

Rutger & Anna

Trouwlocatie: Brasserie de Boerderij, second shooter: Ellen Frederique, bloemen: Winkeltje van kim

Wat ontmoet ik toch altijd lieve mensen. Zo ook dit knappe stel, dat na heel wat jaren samen besloot in het huwelijksbootje te stappen. De prachtige, intieme trouwceremonie vond plaats in park Sonsbeek in Arnhem, net als de fotoshoot. HEt was een stralend mooie dag, ik heb genoten!

Bram & Manuela

Trouwlocatie: Huisje James, hotel: Van der valk hotel de Cantharel, Haar en Make-up: Make-up @ zO

Het is zo fijn om heel je bruiloft op een en de zelfde locatie plaats te laten vinden, dit brengt rust met zich mee. Deze bruiloft was in Ugchelen, bij Huisje James. Het bruidspaar sliep in het naastgelegen van der valk hotel (de Cantharel), wat bij Huisje James hoort. Na het klaarmaken en de liefdevolle eerste ontmoeting, gingen we foto's maken in het natuurgebied Het Leesten. Dit was met de auto maar een minuutje rijden en je staat midden in de prachtige natuur. Daarna was er een lunch, prachtige ceremonie en na de tijd een fijne borrel. Het was weer een eer dat ik deze prachtige trouwdag dag mocht fotograferen!

Johan & Hanneke

Trouwlocatie: openluchtmuseum in Arnhem, trouwambtenaar: De Zingende Trouwambtenaar, SECOND SHOOTER: ELLEN FREDERIQUE

Reinier en Sanne vierden de liefde in het openluchtmuseum in Arnhem. Wat een prachtige dag! We konden alles aflopen of stapten in het (trouw)trammetje. We begonnen met een shoot, aan mooie plekken geen gebrek! Na het fotograferen was het even tijd om te relaxen om vervolgens door te gaan naar het zeeuwse kerkje. Daar stonden alle daggasten het bruidspaar op te wachten. Een geweldige ceremonie volgde. Daarna werd het trouwen nog eens groots gevierd met een borrel en als laatste een intiem diner. Het was gewoon perfect.

Reinier & Sanne

Ik mocht Een prachtig huwelijk bij Slot Doddendael in Ewijk fotograferen. Overal was aan gedacht, alle kleine details waren tot in de puntjes geregeld. Na het aankleden vond de eerste ontmoeting plaats tijdens de ceremonie. De bruidegom kwam samen met zijn twee zoontjes opgelopen. Later kwam de bruid, ze werd weggegeven door haar broer. Wat een mooi emotioneel moment. Zo waren er vele mooie emotionele momenten deze dag. Het was een prachtige die werd afgesloten met een knalfeest!

Rob & Rochelle