Veelgestelde vragen

Shoots lever ik altijd binnen 4 weken af. Voor huwelijken is dat net even anders, daar gaat wat meer tijd in zitten. Ik stuur binnen 2 dagen na jullie huwelijk en preview, een selectie foto's die je alvast kan delen met vrienden of familie. De volledige reportage ontvangen jullie binnen 8 weken. Hebben jullie ook een trouwalbum besteld? Dan komt er nog eens vier weken bij omdat het een handgemaakt album is. 

Als eerste kiezen jullie 5 foto's die zeker terug moeten komen in het album. Daarna maak ik een eerste opzet, dit doe ik vanuit mijn deskundigheid. Deze ontvangen jullie, waarna jullie eventuele aanpassingen kunnen doorgeven. Bij eventuele aanpassingen ontvangen jullie een tweede versie. Deze gaat vervolgens naar de drukker.

Bij een fotoshoot krijgen jullie na de shoot een factuur. Bij een huwelijk werkt dit net anders. Nadat jullie akkoord gegaan zijn met de offerte, ontvangen jullie een aanbetalingsfactuur van 25% van het totaal bedrag. Nadat de aanbetaling heeft plaatsgevonden staat jullie huwelijk definitief gepland in de agenda. Twee weken voor het huwelijk ontvangen jullie een factuur met de overige 75%.

Ja, dat doe ik inderdaad vaak. Het heeft een grote meerwaarde op de uiteindelijke reportage. Ik heb een blog geschreven over de voordelen van een second shooter. Deze kun je vinden op mijn website onder het kopje "Blog".

Voor de shoot op jullie trouwdag zou ik 1,5 uur willen adviseren. Wil je langer of korter shooten? Is dit echter ook mogelijk! Hou wel goed rekening met reistijd naar een eventuele locatie, en dat de tijd kan uitlopen. Neem liever iets meer tijd, dat scheelt een hoop stress op de mooiste dag van jullie leven!

Elke foto zal bewerkt worden in mijn stijl. Ik zal hier dus niet ineens heel erg vanaf wijken. Wel laat ik mijn creativiteit de loop gaan tijdens het bewerken.

neem contact op

Geen antwoord gevonden op je vraag?