Iets vertellen met mijn fotografie, dat is wat ik het liefste doe. In het bijzonder in newbornfotografie, zwangerschappen en bruiloften. Want wat is er nou mooier dan liefde vastleggen?

Ik ben dus Ilvie. Al sinds 2010 samen met jeugdliefde Bas. Samen hebben we twee prachtige kindjes, Bente en Joep. Ik woon in Voorst, vlakbij Zutphen en Deventer. Ik kan enorm genieten van de natuur en het buitenleven.

Mijn passie voor fotografie begon al op jonge leeftijd. Ik leerde van mijn vader fotograferen met zijn analoge camera. Samen maakten we foto's van de zonsondergang in Zeeland. De rolletjes lieten we ontwikkelen. Het was dan ook altijd spannend hoe de foto's eruit kwamen te zien. Ik had er veel plezier in. Naar verloop van tijd begon ik ook foto's te maken van familieleden en vrienden. Binnen de kortste keren was ik iedereen die langs kwam op de foto aan het zetten.

Het fotograferen bleek zo leuk, dat ik een opleiding ben gaan volgen aan de Fotovakschool in Apeldoorn. In juni 2020 heb ik mijn diploma voor Vakfotograaf met een succesvol resultaat in ontvangst mogen nemen. 

Het meest interessante beeld creëren geeft mij een enorme kick. Daarbij vind ik het belangrijk dat het eigen karakter in de foto is terug te zien. Ik ben altijd opzoek naar echte emotie.

Ik ben benieuwd wie jullie zijn en wat jullie verhaal is.

Liefs, Ilvie


EN SAMEN MET JOU WIL IK EEN VERHAAL VERTELLEN IN BEELDEN. WELK VERHAAL WIL JIJ MET MIJ DELEN?

Hi! Ik ben Ilvie