Verliefd bij waterval in Sonsbeek Park

Loveshoot Olya en Nick in Park Sonsbeek Arnhem

Tijdens elke shoot leer ik mensen kennen. Heel leuk om te horen wanneer en waar stellen elkaar ontmoet hebben. Want het is zo waardevol om ook achtergrond informatie van jullie te weten. Dit helpt mij om jullie verhaal vast te leggen, precies zoals jullie zijn.

Recent heb ik een heel leuke loveshoot gehad in het Sonsbeek Park in Arnhem, samen met Olya en Nick. Olya kwam hier heen voor de liefde, ze is geboren in Rusland maar woont nu al een tijd in Nederland samen met haar grote liefde Nick. Dit liefdesverhaal begon allemaal in het vliegtuig. Het is zo gaaf om jullie verhalen te horen!

Trouwens, deze serie is lekker gevarieerd, mede omdat er zo veel gave plekjes zijn in Park Sonsbeek. Midden in de stad! Vaak ben ik ergens op de Posbank te vinden. Maar dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Loveshoot

June 22, 2021

Delen