Zwangerschapsfotoshoot Zutphen

Zwangerschapsshoot Arnhem

Vorig weekend had ik in Arnhem een zwangerschapsshoot met dit mooie stel. Ze was 32 weken zwanger van haar 1e kindje. Voor mij was dit weer mijn eerste shoot na de bevalling van mijn dochtertje eind september. 

Natuurlijk ging ik in mijn gedachten ook even terug in de tijd, naar dat bijzondere moment dat mijn meisje nog in mijn buik zat. Super fijn om dit te mogen vastleggen. Wat een geweldig begin zo na mijn zwangerschapsverlof!

Na de shoot kreeg ik een berichtje van Jana dat ze voor de shoot erg gespannen was. Maar dat ze het uiteindelijk heel leuk vond en er een fijn gevoel aan over heeft gehouden. Zoals ik vaker zeg: mooie foto’s komen voort uit een fijne samenwerking. Samen zorg je voor een ontspannen sfeer, waardoor ik de meest waanzinnige platen kan schieten. Je snapt dat ik weer sta te stuiteren van energie en dat ik niet kan wachten om nog meer van jullie bijzondere momenten te mogen fotograferen ❤️.

Zwangerschapsshoot

December 21, 2021

Delen